Първоначално публикувано от Geri_ms
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
ИЗПОВЕДАЛНЯ!!!
Collapse
X
-
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
-
Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщениеСпоко, моята е от капачката на резервоара до корубата на огледалото от дясно....явно бях спрял на нечие място....
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеЗа колко км това?
Comment
-
Първоначално публикувано от Geri_ms Покажи съобщениеМи към 10 000, ама тогава само рециклирах носачите, не ги смених.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщениеСпоко, моята е от капачката на резервоара до корубата на огледалото от дясно....явно бях спрял на нечие място....Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщениеНяма страшно и на мен ми счупиха нарочно задния джам на Алфата преди седмица
@Kuku: На феста имаше по едно време едни млади девойки, които с едни дамски чанти, накичени с дрънчащи, лъскави нещица, така сладко се бяха облегнали на цялостно пребоядисаната ми кола, че направо ми идеше да им кажа, че не са прави (а също, че и майките им не са прави)... Просто си преместих колата възможно най-далече от тълпата, но идеята ми е, че не е невъзможно някой несъзнателно да те е задрал точно там... От друга страна на всички останали места и паркинги хората са тооолкова внимателни, че направо не знам къде би могло да ти се случи нещо подобно...
На мен пък миналата седмица ми се случи следното: Паркирал съм в Бизнес Парка и до мен спира едно "Роло" с две мацки, ама доста близо (точно като да си отвори едната малко по-рязко вратата и да ми "навърти" едни 200 лева боядистване)... Аз седя на 2 метра от колата и вече си прочиствам гърлото за крещене, когато жената, която слизаше от "Роло"-то (даже беше от пасажерската страна), напълно изненадващо за мен отвори вратата с невероятно внимание и слизането и отне към 3 минути, държейки вратата така, че дори да не се доближи осезаемо до моята... Гледах ей така:Даже после ми стана гадно, че не отидох да и кажа "Мерси, че не ми одра колата", защото беше повече от явно, че жената точно за това внимаваше...
С две думи: Не всичко е изгубено!Last edited by badmadafaka; d.m.y г., 16:36.
Comment
-
Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщениеПичове, в такава ситуация само комплексирани дебили, като тия, които вършат такива неща, биха се "успоколи" от факта, че и на други им се случва същото, че и по-зле...Имам каско, което за сега да чукна на дърво си ми плащат добре и аз си правя колата след това (вече втора щета за последните 6 месеца от недоброжелатели).
Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от Drag0 Покажи съобщениеСамо за 5000 км по родните улици и аз съм за долни носачи.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Левия ми заден калник днес е надран от малки котешки нокти- целия, то горе до долу, тук ги хранят едни пенсионерки и има поне 50 котки, от тях половината домуват върху алфата( имаше и такава тема) , на обяд едно бездомно куче подгони котка и се качи на покрива на съседния мерцедес, невиждана досега от мен гледка.Така, че май винаги има и по лошо, утре ще купя полир паста, не за друго, а за да се пързалят повече и да забиват по- дълбоко нокти.На някой да му се намира свободен калашник за няколко часа?Last edited by lordliness; d.m.y г., 00:27.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
То не са надирания от врати, камъчета, клонки, малоумни маневри, умишлени и какво ли още не.
Е за това ми писна да давам пари за външен вид...
Да е здрава, че да не стане беля, останалото все тая.Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
ЕЙ БЕСЕН СЪМ !!!!
Може ли да си се напил да се качиш в колата и да пометеш 3 коли и да не спреш ?
Ква е ситуацията :
Тясна квартална улица,спрели коли от лявата ми страна.
Виждам пред мене се палят фарове и излиза кола,а улицата е тясна за разминаване.Викам си на акъла "Къде тръгна бе?"
Виждам,че след 3 метра между спрелите коли има празно място и си правя сметката,че "колегата" ще се мушне там за да се разминеме,понеже аз съм плътно до бордюра.
Да ама не минава си пича,чупи ми огледалото,прави ми 2 деруги от край до край на колата,удря таксито зад мене по същия начин,и колата зад таксито,в която се возеха мои приятели.Набързо от 2те коли слезнахме 5,6 човека и ко*елето си наби камшика и изчезна.Естествено за мой късмет осветление на номера НЯМА,улично също и номера му остана загадка.Има късмет,че не го докопахме просто за Алфата щях да му изям далака.
Все пак ако някой види червен пасат 2ка с черна боя по лявата страна нека да запише номера.
Благодаря за вниманиетоAlfa Romeo 146 Junior 1.4i 16V Twin Spark 103hp 98'
sigpic
Comment
Comment